psycholoog, communicatieadviseur, landbouwkundige

MET HART & ZIEL EN DE VOETEN OP DE GROND

Op de landbouwschool (1986) leerde ik over gewassen telen, wereldwijde export en ondernemerschap. Omdat ik ook makkelijk kon praten, ontwikkelde ik me richting marketing-communicatie. Wél in de agri en food sector vanwege de uitdagingen tussen economie, natuur, vraag en aanbod. En ook omdat juist dat praten bij velen in de sector er niet van nature in zit.

Na een communicatiemasters begon ik mijn bedrijf MD Communicatie in food, agri en duurzame projecten (2004). Als ervaren adviseur help ik bedrijven, organisaties en overheden bij het overbrengen van hun boodschap en met samenwerking tussen partijen met tegengestelde belangen.

Ik ben gediplomeerd psycholoog (2019) en aangesloten bij het NIP. Ik werk holistisch met o.a. acceptance & commitment therapie, cognitieve gedragstherapie, motiverende gespreksvoering en EMDR bij trauma’s. Praten helpt echt. Jij bent een mens met voeten op de grond, maar meer aandacht voor hart & ziel kan ervoor zorgen dat je je beter voelt. Daar is niets wolligs aan en daar kan iedereen de vruchten van plukken.

maatwerk in uiteenlopende setting

laagdrempelig en oplossingsgericht

voeding, land- en tuinbouw